leverings- en retourbeleid

Voor 20u besteld, eerstvolgende werkdag verzonden

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 20u zullen de eerstvolgende werkdag verzonden worden. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 20u zullen de eerstvolgende maandag verzonden worden. De levering gebeurt rechtstreeks op het door u opgegeven verzendadres. U ontvangt een mail, wanneer uw pakket wordt verzonden, met daarin de barcode van uw verzending. Met het nummer uit deze mail, kunt u uw pakket volgen via het online Track & Trace systeem van de vervoerder.

 1.  

Retourbeleid

14 dagen bedenktijd

U beschikt over een termijn van veertien dagen – vanaf de dag dat u het/de op onze website bestelde product(en) in ontvangst hebt genomen – om het op uw kosten terug te sturen.

Ongebruikt en in perfecte staat.

Om terugbetaald te worden dient u ons de producten in perfecte staat en ongebruikt terug te sturen in de originele verpakking. Wij kunnen geen retouren accepteren wanneer:

 • Die gebruikt zijn.
 • De verzegeling van de originele verpakking verbroken is (m.u.v. kleding).
 • Voor kleding, ongewassen en ongedragen en
  in de originele verpakking met tags en liners in tact

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

Er zijn geen kosten verbonden aan het verwerken van uw retourzending.
Originele verzendkosten worden niet gerestitueerd.
U bent verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. GRLPWR kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verloren retourzendingen en we raden u ten zeerste aan om een ​​aangetekende postdienst te gebruiken en de trackinggegevens vast te leggen.

Instructies.

 1. Om een retourzending te verrichten dient u eerst via e-mail contact met ons op te nemen.
 2. Hierna wordt uw aanvraag in behandeling genomen.
 3. Het retouradres vindt u in de informatie die wij u per email toesturen.
 4. Wij raden u sterk aan de producten aangetekend op te sturen in de mate dat we niet verantwoordelijk zijn voor het verlies van teruggestuurde verzendingen.
 5. Bij ontvangst worden de producten onderzocht en binnen 2 werkdagen verwerkt. U wordt via e-mail op de hoogte gesteld van onze beoordeling en de terugbetaling.
 6. Terugbetaling: Wij zullen het verschuldigde orderbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede staat door ons retour ontvangen is
Scroll naar boven