je eigen keuzes durven te maken.
Dat is grlpwr

Sinds begin januari 2021  is drievoudig Gouden Schoen Tessa Wullaert begonnen met haar GRLPWR-voetbalkamp waarbij ze trainingen geeft aan jonge meisjes.

GRLPWR

red flame TESSA WULLAERT wil jonge meisje aan het voetballen krijgen en houden

Sinds begin januari van dit jaar is drievoudig Gouden Schoen Tessa Wullaert begonnen met haar GRLPWR-voetbalkamp waarbij ze trainingen geeft aan jonge meisjes van verschillende leeftijdscategorieën. Dat doet de topschutster van de Women’s Super League op verschillende plekken in Vlaanderen.

Tessa Wullaert hoopt met de GRLPWR voetbalstages een steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het Belgische vrouwenvoetbal, want rekruteren bij de allerjongsten is lastig. Turnen, tennissen en dansen liggen vaak meer voor de hand. Er zijn ook niet overal meisjesploegen. En samen met de jongens voetballen vinden ze niet allemaal even aangenaam.

Toch zijn de groeicijfers van de afgelopen tien jaar goed. De verdubbeling van 21.000 leden naar 41.000 gaat samen met de toename van de wereldwijde populariteit van vrouwenvoetbal en de ontbolstering van de Red Flames.

#GRLPWR deel 3-210127-061
SOK-08573

FUN

De perfecte balans tussen prestatie en plezier

Trainingen gericht op passing, balcontroles, passeertechnieken, afwerken op doel, positiespel en vooral heel veel fun, zorgen ervoor dat het balgevoel opgekrikt wordt naar een hoger niveau. Tessa motiveert en inspireert de jonge meisjes om hun dromen te achtervolgen...  

TATTOO

"Er staat een Grlpwr tattoo op mijn linkervoet, de voet waarmee ik het vaakst scoor"

Al jaren heeft de drievoudige Gouden Schoen bij de vrouwen een tattoo op haar linkervoet. ‘Girlpower’, maar dan zonder de drie klinkers, is haar handelsmerk, te vinden op zowat alle sociale media. De symboliek staat voor vrouwen die beslissingen nemen waar zij zich het best bij voelen. Nu ook in de praktijk omgezet met haar eigen GRLPWR voetbalstages

grlpwr tattoo
Scroll naar boven